Air Jordan 13 Low Clot "Sepia Stone" Sepia Steen/Kantine/Terra Blozen AT3102-200

Be the first to review this product

Availability: In stock

Regular Price: €200.00

Special Price €146.00

Sinds het begin der tijden is de Jordan 13 altijd een van Jumpman's meest iconische silhouetten geweest, en de CLOT x Jordan 13 Low Sepia Stone belichaamt perfect alles wat de sneaker zo legendarisch maakt.

Regular Price: €200.00

Special Price €146.00

Details

Sinds het begin van de tijd is de Jordan 13 altijd een van Jumpman's meest iconische silhouetten geweest, en de CLOT x Jordan 13 Low Sepia Stone belichaamt perfect alles wat de sneaker zo legendarisch maakt. Absoluut krankzinnig in vergelijking met andere Jordan 13-kleurenpaden, deze schoen neemt een aantal van de klassieke kenmerken van Jordan Brand in zich en combineert ze met een opvallend ontwerp dat nog vele jaren de kop zal opsteken.

Gemaakt in samenwerking met Edison Chen's CLOT, is de CLOT x Jordan 13 Low Sepia Stone uitgevoerd in een aards kleurenpalet dat eer betuigt aan het Terracotta Leger - het eerste leger van China met records die dateren van bijna twintig eeuwen geleden. Voorzien van metallic gouden versieringen en borstpantserachtige lambrisering, wordt deze kleikleurige crep geleverd door dunne stukken touw die bedoeld zijn om nog meer van het iconische wapen van de krijger na te bootsen. Om het helemaal af te ronden, co-branded detaillering raakt de tongen en hakken.

Customer Reviews

Write Your Own Review

You're reviewing: Air Jordan 13 Low Clot "Sepia Stone" Sepia Steen/Kantine/Terra Blozen AT3102-200

How do you rate this product? *

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Air Jordan 13 Low Clot "Sepia Stone" Sepia Steen/Kantine/Terra Blozen AT3102-200

EUR

€200.00

0