Betaling

1. We accepteren momenteel een verscheidenheid aan creditcards, waaronder Visa, MasterCard, Paypal. Het is gemakkelijk om een ​​creditcard te gebruiken om je schoenenstijl.com-aankoop te betalen, maar doe het gewoon als volgt:

 

1) Klik op uw winkelwagen-pagina op "afrekenen" nadat u uw artikelen hebt bekeken.

2) Selecteer op de pagina Bestelinformatie onder Betalingsmethoden de optie Creditcard.

3) Klik op "Doorgaan met uitchecken" en vul uw creditcardgegevens in (kaartnummer, vervaldatum en beveiligingscode).

4) Nadat u uw betalingsgegevens hebt ingevuld, klikt u op Doorgaan om de betaling voor uw artikel (en) te voltooien.

 

schoenenstyles.com slaat uw creditcard- en persoonlijke gegevens niet op of beoordeelt deze niet. Als zich problemen voordoen met betrekking tot uw creditcardtransactie, neemt u dan contact op met uw creditcardmaatschappij voor assistentie.

 

 

 

2. Volledige betaling dient te geschieden binnen 7 dagen na het plaatsen van uw bestelling, of de bestelling zal ongeldig zijn of geannuleerd door het systeem.

 

 

 

3. Zorg ervoor dat u alle gedetailleerde informatie zoals contactpersoon, adres, postcode en telefoonnummer hebt ingevuld bij het invullen van de gegevens van uw koper.

 

 

 

Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn niet alleen vriendelijk, maar uiterst discreet en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke winkelervaring beleeft.
发送反馈
历史记录